Panorama Amsterdam

Crewmasters is gevestigd in Amsterdam en levert technisch- en hospitality personeel, voor evenementen, beurzen en festivals, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren en matchen van gemotiveerde en vakkundige eventcrew van alle niveau's. Door een actief wervingsbeleid zorgen wij altijd voor het juiste crew met de juiste kwalificaties. Crewmasters eventcrew beschikt over een hecht team van hardwerkende, ervaren, betrokken en gedreven medewerkers in heel nederland. 

151125 Icoontjes FCF EigenaarschapKwaliteit

Zowel voor, tijdens als na uw evenement zijn wij een betrouwbare partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met duidelijke communicatie, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid streven wij ernaar om elke opdracht op een professionele manier neer te zetten samen met u. Wij selecteren altijd nauwkeurig de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Zo kunt u bij ons terecht voor personeel voor de op- en afbouw van uw evenement in de vorm van site crew, stagehands of gewoon "handjes". Uiteraard beschikt iedereen standaard over de basis vca en pbm. Daarnaast leveren wij gecertificeerde eventcrew zoals o.A. riggers, podiumbouwers, hoogwerkers, heftruckchaufffeurs en av-, licht- en geluidstechnici. Indien nodig beschikken zij over eigen gereedschap.

151125 Icoontjes FCF CapaciteitsopbouwTEAMWORK

Voordat u een opdracht plaatst gaan wij vooraf inventariseren wat uw wensen en uw verwachtingen zijn. Aan de hand hiervan zullen wij onze dienstverlening toelichten en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer de opdracht definitief geplaatst is zal deze door onze planningsafdeling opgepakt worden. Zij selecteren de juiste eventcrew voor u en zullen de geselecteerde crew bij u bevestigen middels het versturen van personeelsoverzichten. Wij streven altijd naar een uitstekende samenstelling van personeel waarbij teamwork en de juiste expertise voorop staan. Wij leveren daarnaast bij voorkeur altijd een crewmaster mee die een vlekkeloze invulling van de opdracht ter plaatse waarborgt.

151125 Icoontjes FCF Fairtrade minimumprijsScherpe TARIEVEN

Crewmasters werkt met scherpe uur- of dagtarieven. Het tarief is afhankelijk van het type evenement en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Wij hebben per functie uiteenlopende expertise. Vraag voor een exacte prijsopgave een geheel vrijblijvende offerte aan! Crewmasters beschikt over een zeer grote pool van evenementpersoneel door het gehele land. We proberen altijd de reistijd tot een minimum te beperken en deze wordt buiten Amsterdam slechts voor de helft doorbelast!

24uurs

 

 

  

Crewmasters B.V.

Keurenplein 41
Unit C2525
1069 CD Amsterdam

logo social media phone 2 256 020-7239605

 06-23021274 

mail email envelope send message 256 info@crewmasters.nl

 

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram