Crewmasters is gevestigd in Amsterdam en levert zowel in heel Nederland als in het buitenland technisch- en hospitality personeel voor evenementen, beurzen en festivals.  Crewmasters beschikt over een vast team van zeer toegewijde en gecertificeerde medewerkers. Daarnaast hebben wij een grote pool van enthousiaste flexcrew. Door ruime ervaring in werving en selectie en breed opgebouwd inzicht in de behoeften van onze opdrachtgevers zorgen wij altijd voor een perfecte samengestelde crew met de juiste kwalificaties. 

image002

151125 Icoontjes FCF EigenaarschapKwaliteit

Zowel voor, tijdens als na uw evenement zijn wij een betrouwbare partner die streeft naar een succesvolle uitvoering van uw evenement. Met duidelijke communicatie, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid streven wij ernaar om elke opdracht op een professionele manier neer te zetten samen met u. Wij selecteren altijd nauwkeurig de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Zo kunt u bij ons terecht voor ondersteunend personeel voor de op- en afbouw van uw evenement in de vorm van sitecrew, stagehands of gewoon "handjes". Uiteraard beschikt iedereen standaard over de basis veiligheidskennis (vca basis) en pbm. Daarnaast leveren wij zelfstandige, specifiek gecertificeerde crew zoals o.a. riggers, hoogwerkers en av-, licht- en geluidstechnici. Indien nodig beschikken onze crew over eigen gereedschap. Wij leveren bij een team van vier of meer bij voorkeur altijd een crewmaster mee. Door één duidelijke lijn in de communicatie tussen u en de medewerkers is hierdoor een vlekkeloze invulling van de opdracht ter plaatse gewaarborgd. 

151125 Icoontjes FCF CapaciteitsopbouwTEAMWORK

Wij streven altijd naar een uitstekende samenstelling van personeel waarbij teamwork en de juiste expertise voorop staan. Voordat u een opdracht definitief plaatst gaan wij vooraf inventariseren wat uw wensen en uw verwachtingen zijn.  Wanneer de opdracht definitief geplaatst is zullen onze planners de juiste medewerkers voor u gaan selecteren. Zij zullen de geselecteerde crew bij u bevestigen middels het versturen van personeelsoverzichten. Op- en afbouw teams van vier of meer worden bij grote voorkeur aangestuurd door een Crewmaster (crewchief). Hij/zij kent ons team door en door en dit bevordert de kwaliteit van uitvoering en teamwork!

151125 Icoontjes FCF Fairtrade minimumprijsScherpe TARIEVEN

Crewmasters werkt met scherpe uurtarieven. Het tarief is uiteraard afhankelijk van welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Vraag voor een exacte prijsopgave een geheel vrijblijvende offerte aan! Crewmasters beschikt over een zeer grote pool van evenementpersoneel door het gehele land. We proberen altijd de reiskosten tot een minimum te beperken door zoveel mogelijk lokale crew in te zetten. De reistijd wordt slechts voor de helft doorbelast en geldt in Amsterdam zelfs helemaal niet. 

 

meerweten

Spoedaanvraag? Neem rechtstreeks contact op via Whatsapp:

Whatsapp icoon 

Crewmasters B.V.

lijn

Keurenplein 41

Unit C2525

1069 CD Amsterdam

logo social media phone 2 256  020-7239605

Whatsapp icoon  06-23021274

mail email envelope send message 256  info@crewmasters.nl

Volg ons op social media

 lijn

Facebook black Instagram black

 

24uurs