Hoe werken wij?

meesters2kopie

Als je op zoek bent naar een spannende baan, leuke collega's en werktijden zoals jij dat wilt dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je werkt op verschillende evenementen en festivals binnen de Benelux. Wij bieden jou daarmee een afwisselende en uitdagende werkomgeving!  Het is hard werken, maar daar staat een goed salaris (met functietoeslagen) en een hoop gezelligheid tegenover.

Bij ons is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw collega‘s prikkelen je steeds weer om het beste uit jezelf te halen.  Je kunt al snel (door)groeien tot bijvoorbeeld teamleader (crewmaster). Zodra je met een bepaalde functie ervaren genoeg bent kun je je hiervoor aanmelden en daarmee tevens profiteren van een toeslag op het uurloon! De Crewmaster wordt bij een team vanaf 4 personen in de meeste gevallen meegestuurd en hij/zij is de ogen en oren op de klus en het aanspreekpunt voor het team.

Je hebt geen vaste werktijden als je werkt voor Crewmasters. Nadat je bent ingeschreven, krijg je, per mail, whatsapp of telefoon,  oproepen voor werk waarin je zelf kunt aangeven óf en wanneer je beschikbaar bent en wilt werken. De planners op kantoor laten je weten wanneer je definitief bent ingeroosterd via een sms met een link naar de opdracht. Die moet je dan bevestigen en vanaf dat moment staat het vast. In de online planning kan je uiteindelijk alle opdracht informatie vinden en met wie je werkt. 

Is dit wat jij zoekt? Wacht dan niet langer en kom ons team versterken!  >>>

stippeltjes

Crewmasters B.V.

Keurenplein 41
Unit C2525
1069 CD Amsterdam

logo social media phone 2 256 020-7239605

 06-23021274 

mail email envelope send message 256 info@crewmasters.nl

 

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram